Over 

In deze dynamische wereld kun je als bedrijf niet meer zonder social media! Maar misschien ben jij niet zo’n social geek of heb je er geen tijd voor en dat snappen wij het Nederlandse bureau voor media maar te goed. Daarom proberen wij onze werkwijze en diensten zo simpel mogelijk te houden. Je kunt zelf meekijken en meebepalen welke uitstraling je op social media neerzet en samen borgen we dat de online beleving overeenkomt met de offline beleving van jouw bedrijf. Ons team bestaat uit creatieve en gepassioneerde jongeren die met een frisse en innovatieve blik jouw bedrijf in de social media spotlights weten te zetten. Want wie weet er nou beter hoe social media werkt dan de generatie met miljoenen volgers!

Over de founder

Noah Morris. Social mastermind, oprichter, content creator, concept maker, social media manager bij Het Nederlandse bureau voor media. Iets minder dan de helft van zijn leven maakt deze social media geek content waar diverse doelgroepen van smullen. een youtube kanaal met tienduizende volgers en miljoenen views, het werken met influencers met miljoenen volgers. Het managen van brand channels. He’s done it all!

”Social media is tegenwoordig onmisbaar in je marketingmix, toch is het vaak moeilijk voor bedrijfen om een goed social media kanaal te onderhouden. Daarom ben ik Het Nederlandse bureau voor media begonnen om bedrijfen juist op dat vlak te assisteren.

foto-159